Skip links

Depositum

Depositum på 1000,-kr –  når et telt, borde, stole, gulve, festlys, varmeblæsere, og soundboks bookes skal der betales et Depositum på 1000,-kr som man får igen når vi har fået alle vores materialer tilbage og tjekket, at alt er i orden. Dvs. ved aflevering skal alt det udlejede materiale være intakt og i samme stand som da lejer modtog det – Der bliver taget billeder og en video i hvordan tingene blev afleveret til dig.

Ved skader som: revner, pletter, bøjede genstand, tilbage holdt eller udskiftet vores materialer med noget andet, samt hvis der er kosmetiske skader på telt, borde, stole, gulv, festlys eller skader på varmblæseren og Soundboks. Forbeholder udlejer retten til at beholde depositum som betaling for evt. reparations omkostninger.

Dette er samtidig gældende for at tingene skal være rengjort og tørt 100 % ved aflevering og skal afleveres på samme måde som du fik det. Som lejer kan med fordel tage billeder af det ting man fik inden opstilling, så det kan leveres i samme stand. Overholdes dette ikke, forbeholder udlejer retten til at beholde depositum som betaling for evt. reparations omkostninger.