Skip links

Rådgivning Omkring Sikkerhed

Der er måske behov for godkendelse til at opsætte et festtelt større end 50 m2. Det er dit ansvar at overholde lokalplan regler og bestemmelser og sikre, at festteltet er samlet korrekt.

I tilfælde af dårlige vejrforhold, er det dit ansvar at sikre festteltet er forsvarligt sikret, og at det ikke forårsager skade på andre.

Brug ikke åben ild, grill, terrassevarmer eller andre varme kilder, som kan antænde, hverken i eller tæt på Festteltet.

Festteltet skal være sikret. Vi anbefaler, at du sikre dit Festtelt med stropper og pløkker, så snart den er samlet. Sørg for at kontrollere, om partyteltet er dækket af din indboforsikring. Festteltet skal tages ned under ekstreme vejrforhold.

I tilfælde af sne, sørg altid for at fjerne sne fra taget af Festteltet regelmæssigt, for at forhindre at Festteltet ikke vil kollapse.

I tilfælde af regn er der risiko for vandpytter på taget af Festteltet, hvilken kan forårsage at taget kollapser Det er dit ansvar. Som en forholdsregel, skal du sørge for at taget på Festteltet er strakt korrekt ud.

Pak ikke Festteltet ud i frostgrader. I tilfælde af temperaturen er under 0°, pak da altid Festteltet ned indendørs, for at undgå risikoen for revner. Festteltet skal være 100 % helt tørt, før du pakker den ned for at undgå meldug, ellers kommer du til at betale for en hel nyt Telt.