Skip links

Noter

Vi har et stort udvalg af stole. Vi har stole til mange formål, små og store fester. Vi udlejer mange forskellige stole, vi har et bredt udvalg. Kontakt os for tilbud. Vi kører i midt, øst,vest og Nordjylland

Udlejning af festtelt, Udlejning af partytelt, udlejning af billig festtelt, Havefest, udlejning af havetelt, udlejning af bord, udlejning af rundbord, udlejning af stole, udlejning af telt gulv, udlejning af dansegulv , udlejning af teltlys festlys.

Telte i forskellige modeller og størrelse . Se vores store udvalg inden du bestiller. Vi leverer og opstiller .

I vores teltudlejning kan du leje præcist det telt, du skal bruge, så du kan holde fest i din have. Vi har mange forskellige størrelser festtelte .

Teltudlejning · Udlejning af telt – muligheder · Udlejning af sikre telte · Størrelse på teltet · Fest telt med gulv

Leje af telt hos Jimmysudlejning.dk – bedste priser – service og kvalitet . Her kan du leje telt i alle størrelse til alle typer arrangementer. Vi kører gerne ud i hele Jylland

Festtelte, Borde, stole, gulv, belysning samt varmekilder. Vi har mange års erfaring og er specialister inden for udlejning af telte og festartikler til private til enhvers feste

Leje af telt i Jylland. Jimmysudlejning.dk kan altid hjælpe med leje af telt og festartikler i hele Jylland.

Hos Jimmysudlejning.dk har vi mange års erfaring med udlejning af diverse festtelte og partytelte. Du er sikker på at få et festtelt efter dine behov.

Jimmysudlejning.dk garanterer det perfekte telt til bryllup, konfirmation, rund fødselsdag og … Udover udlejning af telte kan du også leje borde, stole, lys , dansegulv og m.m.

Mangler du et telt til din næste fest? Hos Jimmysudlejning.dk har vi et stort udvalg af festtelte til enhver begivenhed. Læs mere om festtelt udlejning her.

Jimmysudlejning.dk kan du leje det perfekte Festtelt til lige præcis den fest du planlægger. Vi tilbyder Teltudlejning i alle størrelser Telte!

Udlejning af festartikler – telt, Soundboks, stole, borde og lign. Overfor Mandhusvej 2a, 8471 sabro , Denmark.

Alt hvad du skal bruge til dit næste arrangement. Konfirmation – Fødselsdag – Bryllup – Firmafest – Halloween – Vejfest m.m

Vi sætter stor pris på en god anmeldelse eller anbefaling på :

Vi udlejer Telte – Borde – Stole – Trægulv – Festlys – Varmeblæsere – Helium Flasker – Tip Trailer  – lukket trailer

Udlejning af partytelt,
Udlejning af billig festtelt, Havefest,
udlejning af havetelt,
udlejning af bord,
udlejning af rundbord,
udlejning af stole,
udlejning af telt gulv,
udlejning af dansegulv ,
udlejning af teltlys festlys.
Telte i forskellige modeller og størrelse.
Se vores store udvalg inden du bestiller.
Vi leverer og opstiller.

Opsætning –  Nedtagning – Levering